Resebloggar från Travellerspoint

Semestern börjar!

overcast 16 °C
Se Roadtrip till Italien 2016 på millalindhs karta över resan.

Idag är dagen då semestern äntligen drar igång! Väskorna är välorganiserade och fullpackade, äggmackorna är stekta, quizen nedladdade och huset har lämnats över till ungdomarna. Det är mulet och blåsigt, kanske 16 grader varmt när vi åker iväg. Vi mjukstartar med en liten tågresa från Motala ner till Lund, där vi möts upp av John.
270_20160716_121720.jpg
Så härligt att äntligen få krama om och träffa våra goa vänner igen! God mat, lite rödvin, en liten whiskeypinne och en massa babbel förgyller kvällen, och vi kollar kartor och försöker att planera resrutten litegrann. Vi känner oss som vanligt rörande överens om att vi bara planerar ett par dagar framåt och tar resten av besluten under vägen. I morgon kommer det att bli mycket bilåkande genom Tyskland, så efter lite bubbelbad får det bli en tidig kväll för att komma iväg skapligt i morgon bitti! 90_20160716_194515.jpg

Författat av millalindh 13:12 Arkiverat i Sverige Tagged tag hurva road_trip_till_italien_2016

EpostinläggFacebookStumbleUpon

Innehåll

Var först att kommentera detta inlägg

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Login