Resebloggar från Travellerspoint

Hem till Sverige igen

overcast 24 °C


Idag är det dags att åka hem till Sverige igen. Vi drar iväg lite innan nio och hinner med ett stopp på Border Shop också innan vi ställer oss i kö till Danmarksbåten som går klockan ett. Vädret är halvmulet och det är bara 23 grader. Brr... inte vad vi är vana med riktigt! Båten tar två timmar och vi hinner med att äta lite lunch innan vi åker av i Gedser. Här i Danmark skiner solen till en början men halvvägs mulnar det på och semesterns (nästan) första regndroppar faller i en jämn ström, men vi har i alla fall uppehåll när vi kommer över bron.
90_20170721_154212.jpg
Hemma i Hurva är vi strax efter fem och här väntar Mia och Jens med (svenskt) kaffe och lite senare mumsigt grillat med tillbehör. Blandade känslor att komma hem igen, resan har även detta år varit helt fantastisk med många upplevelser och skratt, god mat och nyupptäckta viner, och vi hade gärna fortsatt många veckor till. Men det kommer att bli skönt att sova i sin egen säng, slippa packa allt man har i en resväska varje morgon, och att träffa familj och vänner igen. Vi har åkt drygt 460 mil på dessa 20 dagar, nu ska vi bara åka de sista 40 milen hem till Motala, men vi väntar med det till söndag. Först ska vi på födelsedagsfest i Hurva, packa om all vårt vin och övrig packning till Volvon som Filip kommer ned med för att hämta hem oss, och vem vet - kanske fila lite på nästa års resa?
Arrividerci amici al prossimo anno!
180_20170721_183103.jpg

Författat av millalindh 15:25 Arkiverat i Tyskland Tagged sverige tyskland aperol hurva roadtrip_till_italien_2017

EpostinläggFacebookStumbleUpon

Innehåll

Var först att kommentera detta inlägg

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Login